Overzicht meisjeskampen 2018

7-18 jaar

Een topweek vol plezier & voetbal in de zomer 2018

Het succes van het Nederlands vrouwenelftal afgelopen zomer ligt nog vers in ons geheugen. En zij zijn een van de redenen waarom de meisjes voetbalkampen van ProCamp steeds populairder worden. Want zie jij het al voor je? In de schoolvakanties... lekker in het zonnetje voetballen? Veel trucs en tips van je trainers en natuurlijk lachen met je (nieuwe) voetbalvriendinnen.

Maar... ook serieus aan de slag met de ProCamp toptrainers en de beste oefeningen uit de voetbalwereld. Ervaar in de schoolvakantie 2018 hoe de jeugd uit Argentinië en Brazilië trainen. Hoe zij zo goed worden? Dat leer je bij ProCamp. Zodat jij ook na elke dag weer roept: 'Wat een wereldtraining®!'

Je kunt kiezen om een echt meidenkamp te beleven of om samen met jongens te trainen. Voor beide opties heb je de mogelijkheid om te blijven overnachten (de ultieme ervaring) of lekker in je eigen bed te slapen.


#1 van Nederland! - ProCamp is als beste voetbalkamp beoordeeld door vergelijkingssite Voetbalkamp.info

Het leukste meisjeskamp

Wil je lekker trainen en gekkigheid uithalen met alleen maar meiden? Dan is dit echt iets voor jou. Voor onderstaande locaties kun je kiezen uit twee weken:
- 29/30 juli t/m 3 augustus
- 12/13 t/m 17 augustus

Zomervakantie (7 t/m 15 jaar)
Baarn*
(House of Sports)
  Utrecht
(Sportcentrum Olympos)
 
    Woudenberg
(vv Woudenberg)
 

* met slapen

Pret en plezier met jongens & meisjes

Ben je het meest op je gemak tussen jongens en meiden? En beleef je liever met de gemixte groepen de leukste vakantieweek van het jaar? Dan kun je naar een slaaplocatie komen of naar een van de locaties bij jouw in de buurt. Klik hieronder op je avoriete locatie om te kijken of er nog een plekje vrij is.

LEUK DAT JE TOT HET EINDE LEEST!

Als eerste op de hoogte van nieuws en winacties?