Train-de-Trainer cursus

Geef je trainers de aandacht en kennis die ze nodig hebben.

Krijg een train-de-trainer van een van deze trainers

Nederland staat te boek als een uitstekend opleidingsland voor jeugdvoetballers. In het buitenland staan onze jeugdopleidingen nog altijd hoog aangeschreven en de 'Nederlandse School' heeft zich de afgelopen jaren uitgebreid als een olievlek over de wereld. Dit betekent niet dat we rustig aan kunnen doen, want stilstand is immers achteruitgang!

Trainers zijn je kapitaal
In het kader hiervan heeft ProCamp een trainersopleiding ontwikkelt om uw jeugdopleiding een stimulans te geven. Trainers zijn, net als vrijwilligers, onmisbaar bij een voetbalvereniging. Zij gaan met hart en ziel aan de slag om een zo goed mogelijk team te formeren, maar nog meer met de individuele ontwikkeling van de spelers en daarom verdienen zij veel aandacht en begeleiding.

De basis van de succesvolle ProCamp methode zijn de volgende vier onderdelen:

-Snelheid
-Techniek
-Inzicht
-Persoonlijkheid

ProCamp heeft op basis hiervan een afwisselend en succesvol Train-de-Trainers programma samengesteld om de trainers van elke voetbalclub een flinke stap verder te helpen in hun ontwikkeling. Hier kunnen de volgende onderdelen aan bod komen:

  • Techniektraining
  • Coachen van een wedstrijd
  • Mentale processen
  • Loop- en coördinatietraining
  • Fysiologie
  • Wedstrijdanalyses
  • Succesvolle trainingsvormen

Maatwerk
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn stellen we in overleg met u een pakket samen van bovenstaande onderdelen. Hierin proberen we zo goed mogelijk in u behoefte te voorzien en uiteraard vinden de bijeenkomsten plaats bij uw eigen vereniging. Na afloop ontvangt een ieder, die succesvol heeft deelgenomen aan de trainerscursus, een certificaat. 

Meer informatie
Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Mail uw gegevens en wensen naar academy@procamp.nl