Gaaf evenement op uw club?

 

Een dag om niet snel te vergeten...

Techniek is de basis voor elke speler. Door met de juiste oefeningen aan de slag te gaan zie je elke voetballer groeien. Niet alleen op het veld maar ook zeker daarbuiten. Daarom vindt ProCamp het ook zo leuk om daar aan mee te helpen. Wij komen daarom naar u toe om, in samenwerking met de club, een onvergetelijk evenement te organiseren.

Foppe de Haan dag - Foppe Fonds
Voor ruim 250 kinderen heeft ProCamp een clinic georganiseerd op het KNVB-complex in Zeist. De gehele opbrengst kwam ten bate aan het Foppefonds. Een feestelijke opkomst en daarna verschillende trainingsoefeningen maakten het tot een waar spektakel. Zie video rechtsonder.

Louis van Gaal dag - Spieren voor Spieren
Meer dan 500 voetballers en voetbalsters hebben zich ingezet om zoveel mogelijk geld op te halen (20.000 euro) voor de stichting Spieren voor Spieren. Gezonde spieren hebben zich hierbij ingezet voor zieke spieren. Louis van Gaal (toenmalig bondscoach) heeft er een uniek evenement van gemaakt voor alle deelnemers, ouders en supporters. Zie video linksonder.

Informatie

Een ProCamp Clinic kan natuurlijk een onderdeel zijn van een evenement, maar kan ook op zich zelf staan. Uiteraard kunnen we in overleg andere onderdelen toevoegen om een geweldige dag voor de kinderen te maken. Wilt u meer informatie over prijzen en mogelijkheden? Mail uw vraag of gegevens naar info@procamp.nl

Impressie Louis van Gaal-dag Impressie Foppe-dag

   

LEUK DAT JE TOT HET EINDE LEEST!

Als eerste op de hoogte van nieuws en winacties?