Je geniet nog meer door de leuke animatie

Plezier en avontuur bij ProCamp...

Bij ProCamp beleef je meer dan alleen een leuk partijtje voetbal met je vrienden. We willen dat je een echt vakantiegevoel krijgt en daarom zijn er veel leuke activiteiten naast het voetballen. Een dolletje met je maten of zelfs de trainer is allemaal mogelijk bij ProCamp. Jij gaat in ieder geval genieten van de ontvangst, de FUN-onderdelen tijdens de training, de activiteiten tussen de middag en in de avond.


In de pauze (tussen de middag)

Na de ochtendsessie is het tijd om op krachten te komen met een lekkere maaltijd en wat ontspanning. We hebben een geweldig programma met leuke prijzen te winnen, zoals een spectaculaire voetbalquiz of voetbalbingo.


FUN-onderdelen en ontspanning na de middagtraining

Tijdens de relaxte middagtraining is er voldoende tijd en ruimte voor ontspanning. Zo spelen we het ProCamp toernooi en doen we FUN-onderdelen (zoals gatendoek, latje trap en borden schieten). Deze activiteiten zorgen voor onvergetelijke momenten met je trainingsgroep.


Een gevarieerd avondprogramma op het slaapkamp

Als je op een slaapkamp verblijft, is er 's avonds ook een gevarieerd animatieprogramma. Elk voetbalkamp heeft een hoofd animatie die het programma bepaalt. Zowel voor binnen als buiten zijn tal van activiteiten die zeer positief bijdragen aan de sfeer in het 'House of Sports' (Baarn).

'Maar voor alle locaties geldt hetzelfde; Het animatieteam zal, tussen de middag en in de avond, zorgen voor spetterende activiteiten waar je nog lang over na zal praten en van kunt genieten...'