Leeftijdsgroepen voetbalkamp


Indeling op basis van leeftijd en niveau

Om te zorgen dat iedereen op zijn eigen niveau sport, activiteiten onderneemt en bij het overnachten met zijn eigen leeftijdsgenoten slaapt, hanteert ProCamp leeftijdsgroepen.

Ook bij de indeling van de kamers wordt daar rekening mee gehouden. Als je opgeeft dat je graag met een vriendje op voetbalkamp gaat, wordt daar voor gezorgd. Mocht in de loop van het kamp blijken dat een andere trainingsgroep beter past, dan wordt dat in overleg met jou aangepast.

Leeftijdsgroepen

Voor alle kampen en voetbaldagen worden in eerste instantie groepen gemaakt op basis van leeftijd. ProCamp heeft hiervoor de volgende groepen samengesteld:

  •  7 t/m 10 jaar
  • 10 t/m 13 jaar
  • 13 t/m 15 jaar
  • 16 t/m 18 jaar

De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd, niveau en fysiek. We stellen op de eerste dag van het voetbalkamp zo gelijkwaardig mogelijke groepen samen. Uiteraard wordt er bij de indeling rekening gehouden met opgegeven vriendjes en vriendinnetjes. Op de pagina's van onze locaties staan de specifieke leeftijdsgroepen weergegeven.

Jong Oranje U17 en U19 (voetbalkamp met slapen voor jongens en meisjes)
In de week van 16-21 juli en 23-28 juli is in Soest een kamp voor 15 t/m 18-jarigen. Hier kan niet gekozen worden voor een specifieke leeftijdsgroep. Op het trainingsveld wordt de groep verdeeld op basis van het voetbalniveau.