Voetbalkampen (met slapen) 8-14 jaar

Slaapkampen: Beleef een week vol avontuur en voetbalplezier

Ben jij klaar voor de ultieme vakantiebeleving? Bij onze slaapkampen kun je genieten van waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden en een welverdiende pauze van de digitale wereld. Maar bovenal bieden we uitdagende en leuke oefeningen om jou als voetballer te helpen groeien.

LET OP: Op 16 januari 2023 opent de inschrijving.
VROEGBOEKACTIE (eenmalig verlengd t/m zondag 5 februari)
Gratis naam en nummer op je shirt (t.w.v. €20,00).

Optimaal genieten dankzij professionele begeleiding

Onze ervaren en opgeleide begeleiders zorgen ervoor dat je (en je ouders) zich veilig en vertrouwd voelen tijdens het kamp. Of je nu op het veld of op de kamer bent, we zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van deze onvergetelijke vakantie. Bij het voetballen train je met spelers van je eigen leeftijd en niveau, terwijl je 's nachts slaapt op een kamer met leeftijdsgenoten.


ProCamp is reeds 3x als beste voetbalkamp beoordeeld door vergelijkingssite Voetbalkamp.info


House of Sports - Baarn

Leeftijd: 8 t/m 14 jaar
Het ultieme jeugdvoetbalkamp. Overdag werk je aan je skills en in de avonduren heb je een scala aan gave dingen te doen. Kijk snel hoe geweldig het 'House of Sports' is en kies je favoriete week!


Jong Oranje - Soest

Leeftijd: 14 t/m 17 jaar
Het voetbalkamp voor de oudere deelnemers die naast het aanpakken van hun skills ook een geweldige vakantie willen met andere voetballiefhebbers van hun eigen leeftijd. Zonder ouders, maar wel met coole trainers die je een gave week geven.