Voetbalkampen zomer 2018

8-18 jaar

Een week vol voetballen, plezier en vakantie!

Overnachten maakt het extra gaaf
Voetbalkampen die een complete vakantie voor je zijn. Geen ouders maar wel betrokken begeleiders en trainers.

Je krijgt een wereldtraining®
Toptrainers geven jou de beste oefeningen uit de voetbalwereld en dit jaar staat in het teken van Argentinië en Brazilië. Je gaat op het veld ervaren waarom daar de beste voetballers vandaan komen. De training die deze topspelers ondergaan maken jou in een week tijd namelijk absoluut een betere speler.

In je zomervakantie 2018
Je verveelt je geen moment. Naast de pret op het voetbalveld is er een animatieteam wat jou elke dag weer leuke verrassingen bezorgt.

Veilige omgeving
De ervaren en speciaal opgeleide begeleiding geeft jou (en je ouders) het veilige gevoel wat nodig is om optimaal te genieten. Dit zowel in als buiten het veld. Je slaapt op de kamer met je eigen leeftijdsgenoten en bij het voetballen train je met spelers van je eigen niveau en leeftijd.


#1 van Nederland! - ProCamp is als beste voetbalkamp 2018 beoordeeld door vergelijkingssite Voetbalkamp.info

House of Sports - Baarn - zomer 2018

Leeftijd: 8 t/m 15 jaar

Het ultieme voetbalkamp. Overdag werk je aan je skills met de wereldtraining. En daarna heb je een scala aan gave dingen om te doen. Teveel om te kiezen. Kijk snel wat er allemaal is en kies je week!

Oranje Hotel - Hoenderloo - zomer 2018

Leeftijd: 8 t/m 15 jaar

Dit super voetbalkamp is waar ook de Oranje spelers en andere topclubs (o.a. Barcelona) hun trainingskamp houden. Spelers krijgen hier het magische 'profgevoel'. Trainingsveld, slaapkamers, restaurant en het eigen spelershome geven jou vleugels...

Jong Oranje - Soest - zomer 2018

Leeftijd: 15 t/m 18 jaar

Het voetbalkamp voor de oudere deelnemers die naast het aanpakken van hun skills ook een geweldige vakantie willen met andere voetballiefhebbers van hun eigen leeftijd. Zonder ouders, maar wel met toffe trainers die jullie een gave week geven.

LEUK DAT JE TOT HET EINDE LEEST!

Als eerste op de hoogte van nieuws en winacties?