Garantie; Niet leuk (genoeg) is geld terug

Een stukje zekerheid...

ProCamp heeft een zeer hoge waardering van zowel de kinderen als van hun ouders (cijfer 8,8!) en is er daarom zeker van dat we hele leuke voetbalkampen, voetbaldagen en keeperskampen organiseren. Het zeer hoge terugkompercentage (75% komt binnen 3 jaar terug) onderstreept dit. Omdat we begrijpen dat het voor nieuwe deelnemers en hun ouders best lastig is in te schatten of een ProCamp leuk gevonden wordt hebben we een 'niet leuk = geld terug garantie'.

Als je kind voor de eerste keer mee doet met een ProCamp voetbalweek en hij/zij vindt het niet leuk (genoeg) en wil eerder naar huis dan ontvang je het inschrijfgeld terug van de niet afgemaakte dagen. Als ouder een stuk extra zekerheid en voor je kind een prettig idee dat hij/zij het kan proberen zonder risico.

De niet leuk = geld terug garantie is geldig:

  • Voor elke nieuwe deelnemer van 7 t/m 11 jaar. Voor slaap en niet slaapkampen; 
  • Exclusief de kosten van het ontvangen tenue;
  • Bij een kamp met de duur van minimaal 4 dagen;
  • Als je kind het minimaal 2 nachten (of 2 dagen in geval van een dagkamp) heeft geprobeerd;
  • Je kind hoeft geen exacte reden te geven. Als hij/zij het zelf aangeeft, is het voor ons voldoende.

We hopen het hiermee makkelijker te maken om voor een leuke voetbalweek te kiezen. En we doen er alles aan om je kind een week te geven waar nog lang met ontzettend veel plezier aan teruggedacht wordt.


LET OP:
Deze garantie is niet van toepassing bij onvoorziene omstandigheden (ziekte, blessures etc.). Die vallen onder de dekking van een annuleringsverzekering.

Bij slaapkampen dekt je eigen doorlopende annuleringsverzekering vaak onvoorziene omstandigheden. Voor dagkampen is dat vaak niet zo. De annuleringsverzekering van ProCamp (gelijk afgesloten bij de boeking) geeft een dekking bij zowel slaap- als dagkampen.