Hoe ervaren kinderen ProCamp?

Een greep uit de reacties

Elk jaar krijgen wij diverse mails van ouders en kinderen na afloop van de kampen. Deze willen we u niet onthouden.

Lees hier de ervaring van de moeder van Teun


"Onze zoon heeft het echt naar zijn zin gehad. Hij geeft een cijfer 10 voor het kamp. Goed georganiseerd. Bedankt voor de leuke week, top!"
Angelique Hogeboom

"Het was een hele, leuke week en ik heb heel veel nieuwe technieken geleerd en veel plezier gehad met mijn teamgenootjes en Ron was een geweldige coach!"
Groeten van Julia

"het was voor mij de eerste keer, maar wat heb ik het leuk gehad was met nog 3 andere vriendjes en vond het tof dat jullie ons bij elkaar hebben gedaan, en dan onze trainer shona die heeft voor heel veel plezier gezorgd en dat ik nu terug kijk op een super week bij jullie"
Buddy Vogelzang

"Fantastisch! Mijn zoon Stein heeft genoten van het keeperskamp in Woudenberg. Wat een enthousiasme en professionaliteit! Echt top en aanrader voor jonge keepers die zichzelf willen verbeteren!"
Gea Barth-Vosmeer

De verschillende animatie maakt ProCamp bijzonder. Ik vind dat het zo belangrijk is dat je voelt dat je bij de groep hoort en dat geeft je zelfvertrouwen waardoor je laat zien hoe goed je kan voetballen. Dat vind ik echt goed van ProCamp. Alleen mogen ze wat meer aandacht aan de speedladders en de trucs geven. Ik ben namelijk heel soms wel geblesseerd geraakt en ik denken dat dat kwam omdat ik te weinig met de speedladders heb gedaan. En het is fantastisch om met je vriend te voetballen dat maakt ProCamp ook bijzonder. Ik vind het ook belangrijk dat er een prof komt zoals Haller want die vertelt over zijn voetbal en dat zal eeuwig in mijn hoofd blijven zitten. Ik ben nu aanvoerder van mijn team en dat komt door ProCamp dus ik ben dankbaar voor ProCamp. Mijn complimenten voor ProCamp."
Thijs van den Berg

"Terug van de Procamp voetbalvakantie in Baarn de jongens hebben genoten, alles top, tot in de puntjes geregeld! Een echte aanrader.... Iedereen namens Pim en Nic heel erg bedankt voor de onvergetelijke week.... Nu bijkomen op de bank."
Rachelle Cornelissen-Wenting

"Thank you so much for a wonderful experience and opportunity. Sergio really enjoyed it and will take all his knowledge back with him to Florida. Thanks once more".
Karina Felix

"wat heeft onze zoon een superleuke Voetbalweek gehad. leuke en gedreven leiding die er zelf ook zichtbaar plezier in hadden. kortom een aanrader. onze zoon komt zeker nog n x terug! bedankt topteam"
Esther van Bergeijk

"cornee is gisteren weer thuis gekomen van het kamp. En ik wil jullie zeker weer alle complimenten geven. hij heeft veel ervaring (sociaal en voetbal) weer opgedaan. en hij kon het thuis ook allemaal heel goed verwoorden. de foto's stonden gisteren ook al op de internet en dit maakte het verhaal compleet."
Miranda van Ham (moeder)

"Onze zoon heeft voor het derde jaar ontzettend genoten!! Zeer Goede en professionele begeleiding, je geeft je kind met een gerust hart mee."
Ramona Bisselink

Ik vond het in het begin een beetje spannend, met zoveel kinderen tegelijk, maar dat was na een paar minuutjes al over. We gingen lekker snel beginnen en ik heb veel technische trucjes geleerd. In de twee wedstrijden die ik voor de competitie al heb gespeeld dit seizoen heb ik die al gebruikt en... gescoord. Omdat ik last heb van Astma gebruik ik een puffer, trainer Bart van Knippenberg zorgde dat ik mijn medicatie op tijd kreeg. Zo kon ik lekker door voetballen, super! Papa en mama hebben nog wel een tipje, misschien is het een idee om de voetbalrapportjes die aan het eind worden uitgedeeld ook naar de club waar ik train te sturen. Zodat zij ook weten dat ik hard gewerkt heb op het procamp en dat is dan ook meteen weer een goede reclame voor jullie. Complimenten aan iedereen die er een fantastisch kamp van hebben gemaakt. Hartelijk bedankt!
Guus Lankhorst