Hoe ervaren kinderen ProCamp?

 

Een greep uit de reacties

Elk jaar krijgen wij diverse mails van ouders en kinderen na afloop van de kampen. Deze willen we u niet onthouden.

Lees hier de ervaring van de moeder van Teun


"Onze zoon heeft het echt naar zijn zin gehad. Hij geeft een cijfer 10 voor het kamp. Goed georganiseerd. Bedankt voor de leuke week, top!"
Angelique Hogeboom 

"Het was een hele, leuke week en ik heb heel veel nieuwe technieken geleerd en veel plezier gehad met mijn teamgenootjes en Ron was een geweldige coach!"
Groeten van Julia

"het was voor mij de eerste keer, maar wat heb ik het leuk gehad was met nog 3 andere vriendjes en vond het tof dat jullie ons bij elkaar hebben gedaan, en dan onze trainer shona die heeft voor heel veel plezier gezorgd en dat ik nu terug kijk op een super week bij jullie"
Buddy Vogelzang

"Lars is dit jaar in Heemskerk geweest.Hij vond het geweldig!!Alles is tot in de puntjes georganiseerd!Slapen en eten in het kasteel was ook super!!Een dagje naar AZ met de spelersbussen was cool!!En hij heeft er leuke contacten aan overgehouden!De trainers waren top!!Echt dikke vette duim omhoog voor pro camp!!Volgend jaar gaat Lars weer!!"
Mirjam Kraijer-Delfsma

De verschillende animatie maakt ProCamp bijzonder. Ik vind dat het zo belangrijk is dat je voelt dat je bij de groep hoort en dat geeft je zelfvertrouwen waardoor je laat zien hoe goed je kan voetballen. Dat vind ik echt goed van ProCamp. Alleen mogen ze wat meer aandacht aan de speedladders en de trucs geven. Ik ben namelijk heel soms wel geblesseerd geraakt en ik denken dat dat kwam omdat ik te weinig met de speedladders heb gedaan. En het is fantastisch om met je vriend te voetballen dat maakt ProCamp ook bijzonder. Ik vind het ook belangrijk dat er een prof komt zoals Haller want die vertelt over zijn voetbal en dat zal eeuwig in mijn hoofd blijven zitten. Ik ben nu aanvoerder van mijn team en dat komt door ProCamp dus ik ben dankbaar voor ProCamp. Mijn complimenten voor ProCamp."
Thijs van den Berg 

"Terug van de Procamp voetbalvakantie in Baarn de jongens hebben genoten, alles top, tot in de puntjes geregeld! Een echte aanrader.... Iedereen namens Pim en Nic heel erg bedankt voor de onvergetelijke week.... Nu bijkomen op de bank." 
Rachelle Cornelissen-Wenting

"Thank you so much for a wonderful experience and opportunity. Sergio really enjoyed it and will take all his knowledge back with him to Florida. Thanks once more".
Karina Felix

"ik vond het keileuk deze week op pro camp in zeist. ik wou dat ik er nu nog was. het is veel te rap voorbij gegaan de week van pro camp maar ik heb toch weer veel bijgeleerd van trainer tim ook de avonden vond ik super ik heb de bingo gewonnen ik mis al mijn vrienden en trainers en teddy nu al heeeeeeeeeellllllll erg!!!!!!!!!!!!!de week zou 7 dagen moeten duren van mij 5 dagen is rap gedaan tot volgend jaar allemaal groetjes gianni"
Gianni Verstrepen

"cornee is gisteren weer thuis gekomen van het kamp. En ik wil jullie zeker weer alle complimenten geven. hij heeft veel ervaring (sociaal en voetbal) weer opgedaan. en hij kon het thuis ook allemaal heel goed verwoorden. de fotoos stonden gisteren ook al op de internet en dit maakte het verhaal compleet."
Miranda van Ham (moeder)

"Onze zoon heeft voor het derde jaar ontzettend genoten!! Zeer Goede en professionele begeleiding, je geeft je kind met een gerust hart mee."
Ramona Bisselink

Ik vond het in het begin een beetje spannend, met zoveel kinderen tegelijk, maar dat was na een paar minuutjes al over. We gingen lekker snel beginnen en ik heb veel technische trucjes geleerd. In de twee wedstrijden die ik voor de competitie al heb gespeeld dit seizoen heb ik die al gebruikt en... gescoord. Omdat ik last heb van Astma gebruik ik een puffer, trainer Bart van Knippenberg zorgde dat ik mijn medicatie op tijd kreeg. Zo kon ik lekker door voetballen, super! Papa en mama hebben nog wel een tipje, misschien is het een idee om de voetbalrapportjes die aan het eind worden uitgedeeld ook naar de club waar ik train te sturen. Zodat zij ook weten dat ik hard gewerkt heb op het procamp en dat is dan ook meteen weer een goede reclame voor jullie. Complimenten aan iedereen die er een fantastisch kamp van hebben gemaakt. Hartelijk bedankt!
Guus Lankhorst 

LEUK DAT JE TOT HET EINDE LEEST!

Als eerste op de hoogte van nieuws en winacties?