Werken bij ProCamp

Word onderdeel van de ProCamp familie!

Wil jij jonge voetballers en/of keepers (7 t/m 17 jaar) de week van hun leven geven? Kom dan je passie, beleving en plezier overdragen in de zomervakantie op de voetbalkampen van ProCamp (al meer dan 15 jaar marktleider in Nederland).

Als trainer kan jij echt het verschil maken. Je geeft de ambitieuze spelertjes in een week zoveel plezier en maakt ze aantoonbaar beter. Je krijgt, naast een geweldige vakantiebaan er zoveel voldoening voor terug.


'Een leukere vakantiebaan als trainer kan ik me echt niet bedenken. Het is zo leuk met die jonge gasten'


Wat zoeken we?

Je bent niet alleen trainer/begeleider maar ook entertainer, organisator en leider van je eigen groep. Daarbij zorg je dat de gemaakte afspraken nagekomen worden. Alleen zo weet je dat iedereen het naar zijn zin heeft. Je sociale kwaliteiten komen helemaal tot zijn recht in deze vakantiebaan. De dagen vliegen om; alle trainingen, plezier met collega's en gekkigheid is nauwelijks te beschrijven.

 • Teamplayers; initiatief nemen en elkaar helpen
 • Praktisch ingesteld; aanpakkers en doorzetters
 • Ambitieus; elke week streef je naar het beste
 • Flexibel; je weet van niets iets te maken
 • Inzetbaar; twee of meer weken in de zomervakantie

Wat krijg je?

 • Gave en leerzame vakantiebaan
 • Persoonlijke coaching
 • Beste Train-de-Trainer opleiding in Nederland
 • Nieuw netwerk van ambitieuze trainers
 • Kledingpakket in bruikleen
 • Vergoeding afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Kost en inwoning op de slaapkampen


Rollen op het kamp...

Kan je goed organiseren en vind je het leuk om leiding te geven? Daag jezelf dan uit als hoofd van een kamp of als coördinator. Op de kampen instrueer je de trainers, ben je het aanspreekpunt voor alle ouders en geef je elke ochtend/middag een inspirerende speech aan de deelnemers. Kortom: een veeleisende functie, waar ervaring in soortgelijke functies een vereiste is. Minimum leeftijd is 21 jaar.

Ben jij het voetbaldier wat super graag op het trainingsveld staat om kinderen het mooie van het voetbalspel bij te brengen? Kan jij goed je eigen passie, beleving en plezier op een positieve wijze overdragen? Dan ben jij de trainer die wij graag in ons team opnemen. Meld je aan en krijg een topzomer! Minimum leeftijd is 17 jaar.

Een vak apart horen we vaak. En dat is het zeker. In kleine groepen ga je heel specifiek met de keepers aan de slag. Jij gaat ze leren vangen, (zweef)duiken, stompen, blokken, passen en trappen. Gaat samen met ze lunchen en zorgt dat je alle ins-and-outs van ze te weten komt. Dat maakt het een week om niet snel te vergeten voor de keepers, maar ook voor jou. Minimum leeftijd is 17 jaar.

Naast de training is er nog zoveel te doen; de ontvangst, vragen van ouders, animatie, lunch, blessures, extra aandacht voor het kind, foto's maken, medailles klaarzetten etc. Maar op een slaapkamp natuurlijk ook meedoen met levend stratego, zorgen voor een goede nachtrust en het voor kinderen echt onvergetelijk maken. Een zeer afwisselende vakantiebaan waar je de kinderen ook echt leert kennen. Vraag meteen meer informatie of solliciteer direct! Minimum leeftijd is 17 jaar.

Elk zomerseizoen zijn er een aantal plaatsen voor gemotiveerde stagiaire(s). Tijdens je stage sta je natuurlijk op het voetbalveld om training te geven, maar lever je ook een grote bijdrage in het animatieprogramma. Onder leiding van de coördinator ga je ontzettend veel leren. Minimum leeftijd is 16 jaar.

Lees meer over...

 • Kennismakingsgesprek
 • Referentiecheck
 • Train-de-Trainer opleiding
 • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

De gesprekken vinden plaats in Alkmaar, Leiden, Utrecht of online. Ruim voor aanvang van het gesprek ontvang je een uitnodiging waarin jij zelf kunt bepalen welke dag en tijd je voorkeur heeft.

Locatie: Woudenberg
Datum: zaterdag 29 en zondag 30 juni 2024

Als voetbal- of keepertrainer mag je meteen meedoen aan een van de beste 'Train-de-Trainer' opleidingen van Nederland. Nieuwe oefeningen, hoe leg je de oefeningen het beste uit, hoe houd je de aandacht vast, welke aanwijzingen geef je, hoe houd je de lach op het gezicht, etc. Jij gaat als trainer echt met sprongen vooruit. Het zal jou als trainer bij je eigen voetbalclub een stuk verder helpen. De ‘Train-de-Trainer’ is een prachtige ervaring waarbij je alle andere trainers ontmoet die aankomende zomer werkzaam zijn op een van de ProCamp voetbalkampen.

Voor alle huidige en nieuwe medewerkers vragen wij elk seizoen een verklaring omtrent het gedrag aan. De kosten zijn voor rekening van ProCamp.

Thomas Baake: "Bij ProCamp heb ik me als trainer echt kunnen ontwikkelen. De uitdagende oefenstof, en het coachen van diverse spelersgroepen hebben mijn vaardigheden aanzienlijk verbeterd. Het contact met een grote groep trainers, waarvan ik sommigen zelfs buiten de kampen spreek, is een belangrijke reden om elk jaar terug te keren."

Ashley Koeleman: Na jaren bij ProCamp heb ik veel spelers leren kennen en geniet ik elk jaar van hun terugkeer en de opgebouwde band. Mijn persoonlijke groei, van trainer naar hoofdtrainer en coördinator, is opmerkelijk, vooral in het geven van persoonlijke aandacht aan elke speler. De positieve sfeer tussen de diverse trainers op elk kamp en de bereidheid om elkaar te helpen, maken elke week samen tot een succes. Het grootste plezier als trainer ervaar ik wanneer spelers op vrijdag tevreden huiswaarts keren. Dat is waar het allemaal om draait!"

Rick Rakké: "Mijn werk bij ProCamp heeft mijn persoonlijke en professionele groei gestimuleerd. Het regelmatig voor een groep staan heeft mijn zelfvertrouwen vergroot, en de ontwikkelingsmogelijkheden binnen ProCamp hebben me steeds meer verantwoordelijkheid gegeven. Ik ben nu beter in staat om andere trainers effectief te coachen, zodat zij het maximale uit hun trainingen kunnen halen. Elke zomer kijk ik met veel plezier uit naar de keepersweken, waar ik geniet van het samenzijn met andere trainers en samen een geweldige week creëer voor de deelnemende kinderen en onszelf."

Rosanne Verburg: "Een paar jaar geleden begon ik als trainer bij ProCamp tijdens de zomervakantie, vooral om nieuwe ervaringen op te doen en mezelf verder te ontwikkelen. Na de eerste week wist ik al: dit wordt niet mijn enige jaar hier. De leerzame omgeving biedt als trainer veel kansen, zoals nieuwe trainingsvoorbeelden en effectieve aanpakken. De positieve sfeer onder de trainers maakt de kampen extra plezierig. Als trainer bij ProCamp blijf ik jaarlijks bijleren, let ik meer op kleine details en ben ik open voor feedback, wat niet alleen de kinderen, maar ook mij als trainer ten goede komt."


>> Ja, ik wil bij jullie werken! <<