Werken bij ProCamp


Wil jij de leukste vakantiebaan?

Wil jij jonge voetballers en/of keepers de week van hun leven te geven? Blije, vrolijke en sportieve kinderen die echt plezier willen maken en willen leren van jouw aanwijzingen. Jij voelt jezelf ook weer kind maar dan met veel verantwoordelijkheid. De energie die deze jongens en meisjes geven is ongekend.

Je bent niet alleen trainer/begeleider maar ook entertainer, organisator en leider van je eigen groep. Daarbij zorg je dat de gemaakte afspraken nagekomen worden. Alleen zo weet je dat iedereen het naar zijn zin heeft. Je sociale kwaliteiten komen helemaal tot zijn recht in deze vakantiebaan. De dagen vliegen om; alle trainingen, plezier met collega's en gekkigheid is nauwelijks te beschrijven.


Als je geschikt bent dan heb je echt de mooiste vakantiebaan van je leven. Dat hebben we inmiddels wel als feedback gekregen van onze trainers.


Jij krijgt:

 • Een met niets te vergelijken vakantiebaan
 • Een schat aan (voetbal)ervaring waar je nog veel aan hebt/denkt
 • Persoonlijke coaching om een (nog) betere trainer te worden
 • De beste Train-de-Trainer opleiding van Nederland
 • Een heel nieuw netwerk van ambitieuze trainers

Jij kunt kiezen uit dagkampen (dan slaap je veelal thuis) en slaapkampen (intern). Alle kost en inwoning is inclusief. Salaris is afhankelijk van leeftijd (min. 18 jaar) en ervaring. Hieronder kun je de diverse functies op de kampen bekijken.

Ben je een regelaar en geef je makkelijk leiding aan een grote groep kinderen en trainers? Dan is dit de meest uitdagende en geschikte functie. Op de kampen instrueer je de trainers, ben je het aanspreekpunt voor alle ouders en geef je elke ochtend/middag een inspirerende speech aan de deelnemers. Kortom: een veeleisende functie, waarvoor de nodige ervaring op de kampen bij ProCamp een vereiste is!
Ben jij het voetbaldier wat super graag op het trainingsveld staat om kinderen het mooie van het voetbalspel bij te brengen? De deelnemers op een positieve wijze coacht en aandacht geeft om het beste uit zichzelf te halen? Is dit je lust en je leven en heb je affectie met techniektraining. Dan ben jij de trainer die wij graag in ons team opnemen. Kom op en laat het ons weten!
Een vak apart horen we vaak. En dat is het zeker. In kleine groepen ga je heel specifiek met de keepers aan de slag. Jij gaat ze leren vangen, (zweef)duiken, stompen, blokken, passen en trappen. Gaat samen met ze lunchen en zorgt dat je alle ins-and-outs van ze te weten komt. Dat maakt het een week om niet snel te vergeten voor de keepers, maar ook voor jou.
Naast de training is er nog zoveel te doen; de ontvangst, vragen van ouders, animatie, lunch, blessures, extra aandacht voor het kind, foto's maken, medailles klaarzetten etc. Maar op een slaapkamp natuurlijk ook meedoen met levend stratego, zorgen voor een goede nachtrust en het voor kinderen echt onvergetelijk maken. Een zeer afwisselende vakantiebaan waar je de kinderen ook echt leert kennen. Vraag meteen meer informatie of solliciteer direct!
Elk zomerseizoen zijn er een aantal plaatsen voor gemotiveerde stagiaire(s). Tijdens je stage sta je natuurlijk op het voetbalveld, maar lever je ook een grote bijdrage in het animatieprogramma. Onder leiding van de supervisor ga je ontzettend veel leren.

Lees meer over:

 • Online sollicitatieformulier
 • Kennismakingsgesprek
 • Referentiecheck
 • Testdag (meivakantie)
 • Train-de-Trainer opleiding
 • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Bijscholing tijdens de kampen

De gesprekken vinden plaats in februari, maart en april op locaties in heel Nederland (o.a. Alkmaar, Leiden en Utrecht). Ruim voor aanvang van het gesprek ontvang je een uitnodiging waarin jij zelf kunt bepalen waar en wanneer je aanwezig bent.

Datum: 25 juni 2017

Locatie: Amsterdam

Als voetbal- of keepertrainer mag je meteen meedoen aan een van de beste 'Train-de-Trainer' opleidingen van Nederland. Nieuwe oefeningen, hoe leg je de oefeningen het beste uit, hoe houd je de aandacht vast, welke aanwijzingen geef je, hoe houd je de lach op het gezicht, etc. Jij gaat als trainer echt met sprongen vooruit. Het zal jou als trainer bij je eigen voetbalclub een stuk verder helpen. De ‘Train-de-Trainer’ is een prachtige ervaring waarbij je de andere trainers ontmoet die aankomende zomer werkzaam zijn op een van de ProCamp voetbalkampen. Voor alle ProCamp trainers (nieuw en oud) is deze dag verplicht.

Voor alle huidige en nieuwe medewerkers vragen wij elk seizoen een verklaring omtrent het gedrag aan. De kosten neemt ProCamp voor zijn rekening.
 • Glenn Oudbier: "Ik merk dat ik de training bij mijn club een beetje hetzelfde aanhoudt zoals we dat bij ProCamp deden en daardoor merk ik dat er een mooie structuur in zit. Ik gebruik ook veel oefenstof van de trainingen van ProCamp in mijn eigen trainingen en heb echt een stap gemaakt op trainersvlak".
 • Ron Meuwese: "Alhoewel ik pas 2 jaar de kampen doe ben ik zeer onder de indruk van de opzet, organisatie en beleving van iedereen die meewerkt aan dit prachtige concept. Het is absoluut niet makkelijk je te onderscheiden op een markt die door zoveel verschillende bedrijven en individuen vanuit commercieel oogpunt wordt betreden, maar Procamp presteert het om zich door een combi van kwaliteit en plezier een eigen plaats te verwerven binnen deze roerige markt. Het door Arjen en zijn team zorgvuldig bedachte en opgebouwde concept is een absolute toevoeging en aanwinst voor het jeugdvoetbal."

> Ja, ik wil nu solliciteren!