Overzicht Voetbaldagen herfstvakantie 2017

Voetbaldagen Herfstvakantie (thuis slapen)

Leeftijd: 7 t/m 14 jaar  
De hele dag voetballen en plezier maken met je (nieuwe) vrienden. En dat twee of drie dagen lang in je schoolvakantie. Naast de uitdagende training maak je veel andere leuke dingen mee. Zoals de spannende voetbalquiz, penaltybokaal, lunchbingo en noem maar op. Tijdens het voetballen trainen je met spelers van je eigen niveau en leeftijd. Je kunt elke dag komen vanaf 9.00 uur en als je wilt kan je blijven tot 17.00 uur.

Herfstvakantie (7 t/m 14 jaar)
Haarlem   Otterlo  
Rosmalen   Utrecht  
       

Voetbalkampen (met slapen)

Leeftijd: 8 t/m 18 jaar  
Een complete vakantie. Je krijgt hier niet alleen een geweldige training van topcoaches, maar je maakt daar omheen ook veel super leuke dingen mee. Naast de pret op het voetbalveld is er een animatieteam wat jou elke dag weer leuke verrassingen bezorgt. Je slaapt op de kamer met je eigen leeftijdsgenoten en bij het voetballen train je met spelers van je eigen niveau en leeftijd.

8 t/m 15 jaar

Vanaf 1 januari 2018 zijn alle locaties & data bekend en is het mogelijk om in te schrijven.
Baarn   Baarn  
Heemskerk   Hoenderloo  
 
15 t/m 18 jaar
Soest      

Keeperskampen (met en zonder slapen)

Leeftijd: 8 t/m 15 jaar  
Vind jij keepen ook een vak apart? En ben je ook razend benieuwd waarom eredivisie keepers zo goed zijn geworden? Dan is dit kamp een buitenkans, want Robbin Ruiter (keeper FC Utrecht) heeft een trainingsprogramma geschreven met de allerbeste oefeningen om jou als keeper nog beter te maken. Hoe gaaf is dat in je zomervakantie? Daar kijken ze bij je club echt van op....

8 t/m 15 jaar

Vanaf 1 januari 2018 zijn alle locaties & data bekend en is het mogelijk om in te schrijven.
Baarn*   Woudenberg  

* met slapen