Voetbalclinic Rosmalen

6 t/m 13 jaar

Spektakel en plezier in de meivakantie

Je bent gek van voetballen en wil lekker bezig zijn in de schoolvakantie. Wat doe je dan? Naar ProCamp natuurlijk. Werken aan je skills met nieuwe oefeningen die jou nog sterker en beter maken. Maar ook genieten samen met je vrienden en vriendinnen van een heerlijke voetbaldag op het complex van OJC Rosmalen.

LET OP: Op 11 februari opent de inschrijving.
AANBIEDING: Nu voor maar €24,95 i.p.v. €34,95.
- eenmalig verlengd t/m zondag 10 maart.

Een voetbalfeest voor iedereen

Dankzij meer dan 15 jaar ervaring kunnen we elk jaar een uitdagend programma samenstellen dat geschikt is voor elk niveau en leeftijd. Daarbij zorgen onze toptrainers voor de broodnodige afwisseling én stimuleren je om alles te geven. Altijd vanuit positieve coaching en plezier, want dat is de basis voor succes.

Opvang van 08.30-16.30 uur en... elke deelnemer krijgt een prachtige minibal cadeau (t.w.v. €10,00)

Schrijf je hier in

02 Mei
1 dag
€ 34,95
voetballers
VOL  
02 Mei
1 dag
€ 34,95
keepers
VOL  

Adres, aftrap & einde

 • OJC Rosmalen (Laaghemaal 38, 5247 NP Rosmalen)
 • Start dag: 09.00 uur
 • Einde dag: 15.00 uur

Voor wie

 • Jongens & meisjes
 • Leeftijd: 6 t/m 13 jaar
 • Indeling op leeftijd en niveau (Lees meer...)

Extra

 • Gratis opvang (08.30-15.30 uur)

Betalen met

 • iDEAL

Veel uitdaging en plezier...

...is wat je gaat meemaken. Van begin tot eind krijg je te maken met de meest uitdagende en gevarieerde oefenvormen. En door veel te oefenen, extra lef te tonen, je doorzettingsvermogen in te zetten en dat met de juiste positieve coaching ga je het 'voetbalspelletje' nog beter beheersen.

Dagindeling
In de ochtend gaan we aan de slag met je techniek. Zo beginnen we met coördinatievormen (o.a. speedladder, hordes, stokken) en je balvaardigheid. Vervolgens ga je aan de slag met een aantal schijnbewegingen en sluiten we de ochtend af met leuke spelvormen, waarbij we onbewust je wendbaarheid, lenigheid en uithoudingsvermogen trainen. In de middagsessies staat het onderdeel inzicht centraal bij het spectaculaire toernooi. We gaan je coachen bij het vrijlopen, dribbelen, passen en/of schieten. Het toetje van de dag.

Speciaal voor keepers
Er komt een specialistische trainer naar de locatie. Aan het begin van de dag ga je ±1 uur werken aan je keepersskills (duiken, vallen, vangen, reflexen, gooien etc.). Na deze training sluit je aan bij de voetbalgroep en in de middag kun je direct het geleerde laten zien tijdens het toernooi. Een ideale mix van de dag.


Tussendoor veel pret
De trainingen wordt afgewisseld met veel animatie. Dit om enerzijds de benen rust te geven, maar anderzijds om het plezier en lol met elkaar te versterken. Zo spelen we een leuke quiz en zijn er altijd een aantal verrassingen. Voor veel deelnemers het hoogtepunt van de dag.


Trainers maken het verschil
De ProCamp trainers en begeleiders komen uit heel Nederland. Ervaring met jeugd en diploma's zijn daarbij uiteraard van grootste belang. Maar wat voor ons doorslaggevend is, is hoe ze hun eigen passie, beleving en plezier overdragen. Voor aanvang van de kampen krijgen alle trainers een pittige interne opleiding. Samen met de strenge selectieprocedures (lees meer…) kunnen we werken met toptrainers die droomweken voor voetballers waarmaken.

Inclusief

 • ±4 uur professionele training
 • Gediplomeerde trainers/begeleiders
 • Aanwijzingen/tips tot verbetering van eigen kwaliteiten
 • Gehele dag volop prijzen te winnen
 • Lunch, drinken en tussendoortjes
 • Begeleiding binnen en buiten het veld
 • Gratis opvang (08.30-15.30 uur)
 • Boekingskosten (€2,00)

Optioneel

Faciliteiten

Verblijf

Kunstgrasveld
Veilige omgeving
Makkelijk bereikbaar
Grote parkeerplaats
Grote kleedkamers
Gezellige kantine
Prachtig sportpark

Eten/Drinken

Brood, kaas, vlees en zoet
Aanbod van fruit
Dieetwensen goed mogelijk
Hele dag drink aanbod
Tussendoortjes
Lunch in kantine

Activiteiten

Toernooi
Professionele voetbaltraining
Voetbalquiz

Optioneel

Annuleringsverzekering

Diversen

Thuis slapen
Gratis opvang (08.30-15.30 uur)