Ben je Keeper? Dan kan je kiezen

 

Trainen tussen voetballers

Wil je lekker met je voetbalvrienden op voetbalkamp? Dan kan je kiezen uit alle voetbalkampen of voetbaldagen met of zonder slapen. Als keeper wordt het steeds belangrijker om mee te voetballen. Je balvaardigheid is daarom van groot belang. Tijdens de zal deze sterk vergroot worden waardoor je een nog betere keeper bent. Natuurlijk kan jij je keeper-skills gebruiken bij alle (afwerk) oefeningen waar een keeper nodig is. Zo wordt je niet alleen een betere keeper, maar heb je ook een geweldige week met veel plezier.

Trainen met alleen keepers

Ben jij keeper en wil je een week lang professionele keeperstraining krijgen? Dus niet alleen op het doel staan bij afwerkvormen voor de voetballers, maar echte keepersoefeningen. Gemaakt en gegeven door professionele keeperstrainers. Na een week keepen ben je met sprongen vooruit gegaan, sta je met meer zelfvertrouwen en plezier in de goal staan en heb je veel nieuwe keepersvrienden gemaakt. De keeperstraining is ontwikkeld door een van de beste keepers van Nederland: Robbin Ruiter.


Keeperskampen (met en zonder slapen)

Leeftijd: 8 t/m 15 jaar  
Vind jij keepen ook een vak apart? En ben je ook razend benieuwd waarom eredivisie keepers zo goed zijn geworden? Dan is dit kamp een buitenkans, want Robbin Ruiter (keeper Sunderland FC) heeft een trainingsprogramma geschreven met de allerbeste oefeningen om jou als keeper nog beter te maken. Hoe gaaf is dat in je zomervakantie? Daar kijken ze bij je club echt van op....

8 t/m 15 jaar

Vanaf 1 januari 2018 zijn alle locaties & data bekend en is het mogelijk om in te schrijven.
Baarn*   Woudenberg  

* met slapen

Voetbaldagen (thuis slapen)

Leeftijd: 7 t/m 15 jaar  
De hele dag voetballen en plezier maken met je (nieuwe) vrienden. En dat een aantal dagen lang in je schoolvakantie. Naast de uitdagende training maak je veel andere leuke dingen mee. Zoals de spannende voetbalquiz, penaltybokaal, lunchbingo en noem maar op. Tijdens het voetballen trainen je met spelers van je eigen niveau en leeftijd. Je kunt elke dag komen vanaf 9.00 uur en als je wilt kan je blijven tot 17.00 uur.

Vanaf 1 januari 2018 zijn alle locaties & data bekend en is het mogelijk om in te schrijven.
Meivakantie (7 t/m 14 jaar)
Alkmaar   Apeldoorn  
Haarlem   Papendal  
Utrecht      
       
Zomervakantie (7 t/m 13 jaar)
Alkmaar   Amsterdam  
Apeldoorn   Delft  
Haarlem   Leiden  
Noordwijk   Rosmalen  
Schagen   Zevenhuizen  
       
Zomervakantie (7 t/m 15 jaar)
Amsterdam
(Olympisch Stadion)
  Arnhem
(Papendal)
 
Heemskerk   Utrecht  
Woudenberg      
       
Herfstvakantie (7 t/m 14 jaar)
Haarlem   Otterlo  
Rosmalen   Utrecht  

Voetbalkampen (met slapen)

Leeftijd: 8 t/m 18 jaar  
Een complete vakantie. Je krijgt hier niet alleen een geweldige training van topcoaches, maar je maakt daar omheen ook veel super leuke dingen mee. Naast de pret op het voetbalveld is er een animatieteam wat jou elke dag weer leuke verrassingen bezorgt. Je slaapt op de kamer met je eigen leeftijdsgenoten en bij het voetballen train je met spelers van je eigen niveau en leeftijd.

8 t/m 15 jaar

Vanaf 1 januari 2018 zijn alle locaties & data bekend en is het mogelijk om in te schrijven.
Baarn   Baarn  
Hoenderloo      
 
15 t/m 18 jaar
Soest