Medewerking van profs


Wellicht sta jij straks oog in oog met...

Op de voetbalkampen, keeperskampen & voetbaldagen van ProCamp zijn regelmatig gastdocenten, top scheidsrechters of profvoetballers te gast. Soms komen ze een gedeelte van de training verzorgen of voor een foto- en handtekeningensessie. Maar er is natuurlijk de ruimte om die ene vraag te stellen aan de 'prof' waar jij al zolang mee in je hoofd zit.

Zeer bijzonder was natuurlijk de clinic met de absolute topcoach, en huidige coach van Manchester United, Louis van Gaal. Maar ook kan het zomaar zijn dat je in je voetbalvakantie oog in oog staat met Foppe de Haan (ex-bondscoach Jong Oranje, Ajax Cape Town en SC Heerenveen).

In de ProCamp voetbalvakanties op de diverse locaties kwamen onder andere langs: Edouard Duplan & Tommy Beugelsdijk (ADO Den Haag), Yassin Ayoub, Sebastian Haller & Robbin Ruiter (alle FC Utrecht), Bart Ramselaar (PSV) Kenny Teijsse & Randy Wolters (Go Ahead Eagles) en Joël Veltman (AJAX). Of raak je in een voetbalgesprek met reserve aanvoerder Ben Rienstra van AZ of loop je op het Nationaal Sportcentrum van Papendal de gehele Vitesse selectie tegen het lijf. 

In de zomer van 2014 en 2015 was ook topscheidsrechter Kevin Blom veelvuldig onze gast op de voetbalkampen, waarbij hij uitleg gaf over het zijn van een scheidsrechter met als afsluiting een spetterende quiz. Afgelopen zomervakantie hadden we de Europees Kampioen Freestyle te gast: Maarten van Luit